Smaaktheater mangiamo all’italiana

Stel je voor dat je naar la bella italia kan reizen zonder ook maar België of Nederland te hoeven verlaten. Dat kan tijdens het unieke concept van de “Smaaktheater Mangiamo!” Hier neemt de Venetiaanse culinaire journalist en (tv-)kok Sarah Puozzo je mee op een bijzondere route waar je bijzondere verhalen hoort, gerechten en wijn met een ziel proeft. We hebben heel wat privé smaaktheaters en ook publieke waar je je op in kan schrijven in België en Nederland. 
Hieronder volgt de publieke theatertour die we regelmatig aanvullen. 
Heb je interesse in een privé smaaktheater? Stuur dan een e-mail naar redactie@sarahpuozzo.com en we sturen je alle informatie door. 

 • GENT SMAAKT 10 MEI 2024 –  FULLY BOOKED 
  60 minuten lang word je meegenomen naar la bella Venezia,  Alto Adige en andere tussenstops door het mooie Italië. Met bijzondere verhalen word je meegenomen op een reis doorheen cultuur, kunst, muziek en heerlijke gerechten waar je het verhaal in kan proeven.
 • ANTWERPEN PROEFT 11 MEI 2024  
  Op de muzikale noten van de vier jaargetijden proef je het favoriete gerecht van Vivaldi. Je proeft zelf hoe hij in la bella Venezia zijn favoriete gerecht at en hoe het hem ook verrijkte met inspiratie voor zijn composities.
 • CHATEAUX VINI in Ternat 24 & 25 MEI 2024 FULLY BOOKED 
  Mangiamo & Beviamo! 60 minuten lang ga je op een bijzondere reis door la bella Italia. Kunst, cultuur, muziek, het komt allemaal aan bod en het is de basis voor de gerechten die je geserveerd krijgt. Van de goddelijke tortellini tot Vivaldi’s risotto. Daarbij krijg je passende wijnen met een ziel, waar je de aroma’s van de regionale terroir proeft. Een unieke beleving die Italiëliefhebbers niet mogen missen.
  €30 p.p. voor 4 proefgerechten bereid door een chef en bijpassende topwijnen. Plaatsen zijn beperkt, klik hier om je op tijd in te schrijven.
 • ATLAS & ZANZIBAR 12 JUNI 2024 om 19u FULLY BOOKED 
  Binnenkort kleurt de prachtige boekenwinkel van Atlas & Zanzibar in hartje Gent tricolore. Hier kan je op 12 juni reizen door la bella Italia dat rijk is aan tafelverhalen, kunst, cultuur en muziek. Een bijzondere beleving waar je bij verschillende tussenstops  gerechten krijgt die je terug katapulteren in de tijd. Alle zintuigen staan op scherp, want zo beleef je het boek Mangiamo all’italiana zoals het is bedoeld. Inschrijven kan via deze link. 
 • Binnenkort: Kasteel De Wittenburg in Wassenaar en Châteaux Vini in Ternat,…
Scroll naar boven