Over het online magazine

Welkom bij het online magazine waar we je inspireren om bewuster te leven en te onthaasten volgens de Italiaanse levensstijl. In Italië draait het leven om het genieten van kleine, alledaagse momenten, zoals een heerlijke maaltijd, een ontspannen wandeling, en oprechte aandacht voor elkaar. Laat je meevoeren door reistips, workshops en authentieke recepten die je helpen bewust te genieten van la bella vita. Ontdek hoe je de charme van Italië in je dagelijkse routine kunt integreren.

Oprichting

Dit platform is opgericht door de Italiaanse culinair schrijver en columnist Sarah Puozzo. Al meer dan vijftien jaar is zij actief als culinair schrijver en journalist in België en Nederland. Haar culinaire columns zijn te lezen in diverse Nederlandse en Belgische media. Sarah heeft verschillende korte koksopleidingen gevolgd in Italië en Frankrijk en behaalde de titel Master of Pasta in Italië. Daaropvolgend opende ze in 2020 de eerste Pasta Academy in Nederland en België. Sinds 2022 is ze ook vaste juryvoorzitter van de beste pasta-wedstrijd op de Horecava, gericht op chefs. Daarnaast is ze te zien in verschillende culinaire tv-programma’s zoals Open Vuur en Snel, Makkelijk en Lekker op NjamTv. Ze is ook de eerste Italiaanse chef uit Nederland en België die te zien was op Cheflix, het platform voor hobbykoks met bijna een miljoen leden.

Boek

Sarah heeft het boek “Mangiamo all’italiana” geschreven, uitgegeven door Lannoo. Dit is het eerste boek met een podcast, vlogs en een smaaktheater. Het boek is een verlengstuk van het online magazine en biedt inspiratie met recepten en reistips om te genieten van la bella vita.

Content creatie

Met haar Belgisch-Italiaanse achtergrond en jarenlange verblijf in Nederland kent Sarah beide markten door en door, waardoor ze vaak gevraagd wordt voor contentcreatie voor beide markten.

Advertentiemogelijkheden

Het online magazine maakt deel uit van het bedrijf South & Pepper en spreekt zowel foodprofessionals als foodies aan, met een maandelijks bereik van ongeveer 52.000 unieke bezoekers. Vraag bij de redactie naar de advertentiemogelijkheden.

Samenwerken

Wil je graag samenwerken? Stuur een e-mail naar redactie@sarahpuozzo.com en vraag naar de mogelijkheden.

Welkom en laat je inspireren door de Italiaanse levensstijl om bewuster en meer ontspannen te leven!

Scroll naar boven