Mangiamo

Boek Mangiamo all'Italiana van Sarah Puozzo

Benvenuti! Je bent hier beland omdat je het mooie reis- en kookboek ‘Mangiamo all’italiana’ bezit. Op deze pagina komt het boek helemaal tot leven en vind je aanvullende informatie. Een uniek boekconcept dus.
Als enthousiaste schrijvers over Italië hebben we altijd meer te vertellen dan de pagina’s die we hebben (maar dat vinden we ook een goed teken!). We delen daarom hier nog meer boeiende verhalen die je direct in een Italosfeer brengen, film- en boekentips, extra recepten en nog veel meer. Zoals je ziet, willen we ook nu weer veel aan je vertellen.
Scroll naar beneden en kies de informatie die je nu wil lezen. Vergeet niet om je te abonneren op onze nieuwsbrief voor meer tips en leuke informatie. We zijn blij dat je er bent en hopen je te inspireren om la bella vita te ervaren, of dat nu in Italië is of gewoon thuis!

TIP: bezoek regelmatig deze pagina, want we delen elke week meer nieuws! 

Podcast: Tafel van Italië - Eerste aflevering op 20 juni

“Zijn we live?” Jazeker! We hebben een Italo podcast waarin we verhalen vertellen die aansluiten bij de hoofdstukken van het boek. Verwacht leuke behind-the-scenes anekdotes, onze eigen ervaringen, wijn- en culinaire tips, en gasten die aanschuiven die we tijdens onze reis voor het boek hebben ontmoet. Zo brachten we ook een bezoek aan het wijndomein van de superster Sting. Stiekem hopen we dat hij ooit bij ons aanschuift. We werken hier hard aan achter de schermen, dus wie weet hoor je hem in een van onze afleveringen. Zo niet, dan blijft het een prachtige ‘message in a bottle’.

Heb je al kennisgemaakt met onze presentatoren? Laten we dat meteen doen, zodat je weet wie er achter de stemmen schuilgaan die uit je luidspreker klinken: de Nederlandse Italiëliefhebber Koen Turnhout en de Vlaams-Venetiaanse Sarah Puozzo, tevens ook de auteur van het boek ‘Mangiamo all’italiana’. Inderdaad, onze podcast heeft een mooi Nederlands-Vlaams tintje, waarmee we onze lezers uit beide landen willen aanspreken. 

Beluister de podcast hier op Spotify.
Elke woensdag om 16 uur een nieuwe aflevering!

Vlogs

Cantuccini

Met een camera onder de arm reizen we door Italië en dat levert veel beeldmateriaal op. En dat delen we nu via vlogs op YouTube. Hierin maakt auteur Sarah Puozzo een Italiaans recept en neemt ze je ook mee naar plekken uit het boek. Een beetje koken en een beetje reizen dus. En dat allemaal in enkele minuten. We hebben gekozen voor makkelijke Italiaanse recepten die voor iedereen toegankelijk zijn. Zo krijg je lekker wat inspiratie via onze vlogs en kan je zelf thuis aan de slag, en misschien zelfs de bijzondere plekken in Italië daarna zelf bezoeken. 

Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal en mis de vlogs niet. 

Playlist Mangiamo all'italiana

Het boek is na woorden op papier en via je luidspreker, ook te volgen via muziek in onze playlist met daarin alle muziektips uit het boek. Je kunt bijvoorbeeld het favoriete recept van de Venetiaanse componist Vivaldi bereiden terwijl je luistert naar de noten van zijn composities uit de playlist. Zo komt het gerecht helemaal tot leven. Een uniek concept die we ook live tijdens onze Smaaktheaters laten horen en proeven (daar vertellen we binnenkort meer over op deze pagina!). 
Lees dus de hoofdstukken uit het boek, en ontdek de muziektips live via de playlist.

Veel luisterplezier! 

Cheflix - Kookvideo's van de recepten

Sarah Puozzo op Cheflix

Speciaal voor de bezitters van het boek “Mangiamo all’italiana” krijg je 1 maand toegang tot Cheflix en kan je alle kookvideo’s bekijken van Sarah Puozzo over de Italiaanse keuken. Het platform van chefs voor hobbykoks.
Op dit platform vind je kookvideo’s van twee recepten uit het boek: pasta alla busara op pagina 24 en risotto paradiso op pagina 40. En het leuke nieuws is dat er meer kookvideo’s beschikbaar zullen zijn op het platform van de Venetiaanse chef Sarah Puozzo. Wat moet je doen om toegang te krijgen? Klik op deze link en bekijk de video’s. Op de laatste pagina van je boek vind je ook een code die je in kan vullen voor 1 maand gratis toegang. 

Smaaktheaters Mangiamo!

Wil je het boek helemaal tot leven zien komen? Dat kan tijdens onze Smaaktheaters, waar Sarah je de tafelverhalen vertelt terwijl je de gerechten en de wijnen bij proeft. We hebben hiervoor verschillende formules, vraag ernaar via redactie@sarahpuozzo.com
De eerstekomende “Smaaktheaters” kan je ervaren op de volgende dagen en België en Nederland:

Sarah Puozzo die door een wijngaard in Zuid-Tirol wandelt

Masterclasses & Kookworkshops

Wil je zelf met de handen in het deeg en authentieke pasta leren maken? Of wil je ook andere gerechten uit de heerlijke Italiaanse keuken leren koken? Volg dan een van onze masterclasses en kookworkshops van de Pasta Academy. 

Scroll naar boven