Winactie: Identità van Peppe Giacomazza

Misschien ben je al vertrouwd met de culinaire kunsten van njamtv-chef Peppe Giacomazza en zijn restaurant, maar hoe goed denk je hem werkelijk te kennen? Diezelfde vraag stelde Peppe zich, en daarom keerde hij samen met fotograaf Max Vicca terug naar zijn roots op het prachtige Sicilië. Ze dompelden zich onder in alle facetten van de Italiaanse keuken die Peppe hebben gevormd tot de chef die hij nu is, met mooie hoofdstukken over zijn restaurant La Botte in Genk (België), familie en vrienden.

Het boek Identità lees je als een zevengangendiner, waarbij Peppe met elke gang een uniek aspect van zijn identiteit onthult. Hij deelt zijn voornaamste inspiratiebronnen, zoals “Famiglia” en “Insegnanti”, en geeft zijn artistieke twist op authentieke gerechten. Het boek eert de Italiaanse keuken en de gepassioneerde Italianen die de authenticiteit ervan in stand houden.

Dit fraai vormgegeven boek, verrijkt met ongedwongen foto’s die een levendige momentopname zijn van het echte Italiaanse leven, geeft je het gevoel alsof je er zelf bij bent geweest. De recepten vragen geen ellenlange ingrediëntenlijst en zijn van een haalbaar kookniveau voor velen. Hierdoor trekt het een breed publiek aan dat graag meer wil ontdekken over de Italiaanse keuken en de kookstijl van Peppe.

Het boek is te koop bij de boekhandel of te bestellen via bol.com voor €44,50.

Peppe Giacomazza in Sicilië

Onder onze trouwe lezers verloten we graag een exemplaar van dit prachtige boek Identità. Volg je ons al op Instagram? Doe dan mee aan de winactie door jouw kookmaatje te taggen, met wie je graag de smakelijke Italiaanse gerechten uit dit boek wilt bereiden.

De actie loopt af op vrijdag 24 november 2023. Wil je graag het boek winnen? Waag dan je kans op onze Instagrampagina. Enkel de winnaars krijgen een bericht. Succes! 

Benieuwd naar een recept uit het boek?

Pasta op bordWe delen graag het heerlijke recept van pasta met sardines uit het boek Identità, omdat het een gerecht is dat de Siciliaanse keuken goed omschrijft.

Bekijk hier het recept.